Къмпингът на Exit - в близост до спортния център Войводина


Къмпингът на Exit - в близост до спортния център Войводина

3793

В резултат на споразумение с управляващите органи на Нови Сад, селището на Exit ще се разположи в близост до спортен център  "Войводина" (СПЕНС) тази година.

Центърът работи от 1981 и се разполага на обща площ от 85 000м 2. Това решение бе мотивирано от желанието на екипа на Exit да насочи многобройните посетители на фестивала към по-централните части на Нови Сад. Решение, което би повлияло позитивно на иначе слабо развитата икономика на града, мотивираха се организаторите.

Селището ще започне да посреща своите гости от над 60 държави още на 8 юли. Локацията му е най-добрата опция за самите къмпингуващи, тъй като ще са в близост до басейн – на 5 минути пеша от центъра, близо до най-големия плаж в града – Štrand, и само на 15 минути пеша от най-магическото място – крепостта Петроварадин!

В стремежа да представи своята визия за алтернативно забавление, на Exit се появява сцената Happynovisad – мястото за най-прогресивните стилове в електронната алтернативна музика.

Първата фестивална нощ сцената Happynovisad е запазена за един от водещите световни ъндърграунд лейбъли - легендарния Colne. Неговият флаг ще се развее от Gerd, Alden Tyrell и Dexter. В събота, 13 юли, те ще бъдат сменени от Dopplereffekt, Ikonika и Visionist - имена от клубния бранд Leisure System. В последната нощ от фестивала, Happynovisad ще приюти Om Unit, Dawn Day Night и dBridge, който празнува десети рожден ден на неговия известен лейбъл Exit Records същия ден.

Exit R:Evolution 2013 е петдневен фестивал от 10 до 14 юли, включващ имена от световната музикална сцена като David Guetta, Atoms For Peace, Bloc Party, Fatboy Slim, Snoop Dogg (aka Snoop Lion), Chase & Status с диджейски сет и MC Rage, Diplo, DJ Fresh, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental, SBTRKT и Seth Troxler.

Локацията на фестивала е уникалната средновековна крепост Петроварадин в близост до Дунав и Нови Сад.

Събитието предлага 20 сцени, на които ще се изявят  над 600 изпълнители.

За по-пълна информация:

http://www.exitfest.org/en/tickets/bulgaria
https://www.facebook.com/ExitBG

Билети – с нова цена от 2 юли!

http://www.ticketpro.bg/jnp/music/991226-exit-festival-2013-early-bird.html

От тази година вече има промоционални пакети, включващи билет за фестивала, транспорт и настаняване!

http://partytravel.bg/

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички