Linkin Park с ексклузивно визуално шоу в Япония


Linkin Park с ексклузивно визуално шоу в Япония

4416

Линкин Парк (Linkin Park) обявиха благотворително шоу, озаглавено A Thousand Horizons, което ще се проведе на 9 септември в памет на жертвите от земетресението и цунамито в Япония.

Чрез специална интернет платформа всички фенове на групата, включително тези, които не са на мястото на събитието, ще могат да вземат участие в него.

В нощта преди последния концерт от A Thousand Suns Japan Tour, бандата ще представи чисто ново визуално шоу в клуб Nicofarre в Токио. То ще бъде предавано на живо от японския сайт за видео споделяне –  NicoNico Douga, като групата приканва всички да изпращат снимков и видео материал, който след подбор би могъл да се излъчи като част от събитието.

По време на A Thousand Horizons формацията ще излъчи специален арт филм, съчетаващ неиздадени досега ремикси от A Thousand Suns с визуални ефекти от Nicofarre. След края на шоуто музикантите ще проведат дискусионна сесия, която също ще може да се гледа онайн.

A Thousand Horizons се провежда с благотворителна цел за пострадалите от земетресението в Япония и е организирано от Good Smile Company по случай 10-а годишнина на компанията. Част от печалбата от продадените промоционални материали по време на изявата ще бъдат дарени на фондове в помощ на Япония чрез организацията на Линкин ПаркMusic For Relief.  

Повече информация за цялото събитие - на официалния му сайт: www.athousandhorizons.com

Албумът "A Thousand Suns" е на музикалния пазар от "Орфей Мюзик", изключителен лицензиант на Warner Music International.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички