Любо Малковски: Ще има нов албум на Ер Малък, ако е рекъл Господ


Любо Малковски: Ще има нов албум на Ер Малък, ако е рекъл Господ

6150

Любо Малковски даде интервю буквално дни преди големия старт на фиестата "4 години "Тангра Мега Рок".

Той е един от най-съществените композитори, автори на текстове и персонажи в българската рок история. Ние знаем, че в момента, докато чете тези редове, той вероятно се смее, но всичко това е точно така, уточняват организаторите.
 
Малковски много рядко говори пред средствата за масова информациял, но въпреки снежните преспи в София, посети студиото на радио "Тангра Мега Рок" в началото на седмицата, за да поговори в приятелска обстановка с водещия Насо Русков.

Сега, когато са хедлайн на големия концерт в зала "Универсиада" и имат нови парчета - какъв точно са приготвили за сцената.

"Ами новите неща, те са различни. Тук искам да кажа, че няма да свирим само нови парчета - само две-три, колкото хората да чуят какво ново правим. Да, знам, че една част от феновете ще ни разкъсат, ако не свирим новите, така че трудно ще успеем да задоволим всички изисквания. Общо взето гледах класации из Интернет за това кои парчета трябвало да изсвирим и като гледам - трябва да изсвирим всичките", признава Любо.

"Времето обаче няма да ни стигне да изсвирим всичко. Парчетата са различни, в смисъл, че една част от тях бяха предназначени за албума "Лично, но после изостанаха - някои от тях са такива. Други са измислени малко по-късно, а трети са съвсем нови, така че няма някаква основна обща идея в тях. Тя ще се появи някой ден по-нататък, когато, ако е рекъл Господ, направим нов албум. А дали ще го има или пък не - в момента не мога да кажа. Всичко опира до време и пари. Така че както сега изглежда, че няма, може след два месеца да "има", обобщава фронтменът на легендарната българска банда. На шоуто тя излиза с нов член.
 
"Това е "новият-стар" басист Амебата, който в никакъв случай не е стар по душа. От една страна изглежда много изненадващо, но, от друга, не е чак толкова изненадващо, поради няколко причини. Първата е, че една част от парчетата на Ер Малък - повечето от първия албум - бяха започнати като проект още в Ера за един албум, който не беше реализиран. Впоследствие тези неща бяха довършени и реализирани с Ер Малък. Така че Амебата отчасти е вътре в тези неща и в основата им. От друга страна с Ера свирихме не само наскоро на концерта на Милена, но и преди няколко години - имаше годишнина "20 години по-късно".  Така че.... гледам го - има голямо желание да свири... Е, ние всички сме така, защото сега вече сме освободени от всякакви едновремешни комплекси или фикс-идеи - сега свирим просто за удоволствие", завършва Малковски.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички