Moonspell превземат София в понеделник


Moonspell превземат София в понеделник

3285

Както MySound.bg вече извести, балканското турне на култовите португалски готик метъли Moonspell ще премине през София на 1 октомври.

Концертът ще се състои в парти център "4 км", а организаторите Loud Concerts огласиха и финалните детайли около предстоящото шоу.

Вратите на обновения парти център ще отворят за феновете в 19.00 ч. Час по-късно ще започне и концертът - в 20 ч.

Напомняме, че първоначално събитието беше обявено за друга зала, но се премести в парти център "4 км" впоследствие. Закупените досега билети важат за новата зала без презаверка.

Всички фенове под 18 години, освен билет, трябва да представят на входа и попълнена от родител декларация за придружител за малолетни и непълнолетни лица.

От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Moonspell. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларацията може да бъде намерена и на входа преди концерта.

Билетите за концерта са все още в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 40 лв.  Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазинитe Office 1 Superstore, TBI Credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.
В деня на концерта, както и на място пропуските ще са с 5 лв. по-скъпи.

Очакваме незабравимо и зрелищно шоу, което ще включва както всички обичани от феновете на Moonspell класики, така и парчета от последния им албум "Alpha Noir" - своеобразно завръщане към корените, напомнящи музиката на групи като Type O Negative и The Sisters Оf Mercy.

 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички