На бира с (някои от) участниците в Metal All Stars


На бира с (някои от) участниците в Metal All Stars

3958

Зак Уайлд и Фил Анселмо в софийски бар?

Да, бе, как не! Така бихме реагирали, ако преди време някой ни беше казал, че простолюдието ще може да пие бира на няколко крачки от звезди от ранга на тези, които ще са в София за гигашоуто Metal All Stars.

Ами, уви – ще се окажем прави – това нЕма да стане- нито един от тези двамата няма да се появи в Rock It, но пък там ще видим десетки други герои от дългоочакваното събитие.

Относно идеята за бира Rock It - барът, където на 22 март беше партито, подгряващо голямото шоу в "Арена Армеец" следващия ден, не бе необходимо да ни навиват дълго.

Ето ни в популярното заведение малко преди 21.00, когато е обявеният час за начало на купона със звездите от шоуто. Слава богу!, няма тълпи от фенове, още по-малко - истерия.

Няколко часа по-рано сме се срещнали с Беладона от Антракс, Рос Дъ Бос от... Менъуор и Брайън от Шадоусфол и лично сме се убедили в това колко много им се ходи на купона, колко силно са развълнувани за концерта и че ще е голямо предизвикателство за всеки от тях да изпълни 5 песни с музиканти, с които за първи път ще репетира вечерта преди шоуто.

Да аплодираме тези авантюристи, които ще импровизират и и ще предложат нещо непринудено на българската публика, която има честта първа да посрещне това токова американско турне, в чиито редици крачат предимно музиканти отвъд океана. Евала!

Та да се върнем на партито.

Освен гореизброените гости в столичния бар появява човекът, който ще остане в исторята като "онзи с джапанките," или Джъстин Тод от Шайндаун, китаристът на Shadowsfall - Matt Bachand (най-долу най-вляво на снимката) - мамка му, защо никой не му обърна внимание?, Аарън Роси, Jon Donais, ето я и Кобра (Kobra Paige), Дирк Удо и придружаващ екип от симпатяги, които също ще се окажат на снимките на феновете, дочакали заветната среща със своите кумири... Това си е класика – много почитатели се щракат с който и да е с дълга коса и татуси, а те - пишман рок звездите, се усмихват под мустак - нямат нищо против. Че даже забърсват и по някоя мацка на купона...

Еххх, и тяхната не е лесна – както и нашата.... на 22 март пием с рок звездите, на 23 март гледаме уникално шоу на 14 величия, които влизат в супергрупи, за да ни свирят класики на банди, от които са били част в миналото или пък свирят към днешна дата. Не ни лесно – да, сърцето е твърде чувствителен орган, може и да ни дойде вповече... Затова сега - в 3.00 часа, затваряме главата препарти с Metal All Stars, за да я дописваме с потреперващи ръце утре... т.е. днес - 23 март.

Ще се срещнем на фронта в арената довечера!

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички