На Exit фест вече само с лична карта


На Exit фест вече само с лична карта

5502

От 12 юни преминаването и пребиваването в Сърбия до 90 дни е възможно само срещу лична лична карта: край с опашките за задгранични паспорти и сложна  проверка, за да бъдеш на любимия си летен фестивал – "Exit".

Остава по-малко от месец до началото за 11-о поредно издание на музикалния фест сърцето на Сърбия, Нови Сад.

Както "MySound.bg" вече писа, в 4 дни на над 20 сцени ще можете да чуете и видите на живо над 600 изпълнители от всички жанрове и националности от света. Отсядането в "Exit" селището е само по себе си своеобразен мини-фест с купища хора, малки сцени, уъркшопи, масови игри и спорт, и нон-стоп музика.

Събитието за втора поредна година е партньор на популярния фестивал – "ParkLive". Докато се забавлявате на него, ще можете да планирате своето следващо голямо лятно преживяване. На парка на летище "София", Терминал 2,  където на 18, 19 и 20 юни ще се проведе "ParkLive" 2010, ще получите интересни информационни материали за "Exit". Хедлайнъри на "ParkLive" са френското трио Готан Проджект (Gotan Project), Груув Армада (Groove Armada) и британската трип-хоп банда Морчийба (Morcheeba).

Всичко за събитието - на http://parklivefest.com/festival/

Що се отнася до "Exit", хепинингът е само на 4 часа, а изкушенията тази година са повече от достатъчни - Кемикъл Брадърс (The Chemical Brothers), Фейт Ноу Мор (Faith No More), Пласибо (Placebo), Миси Елиът (Missy Elliot), Мика (Mika), Давид Гета (David Guetta) и много други.

Вижте следния линк, за да се пренесете виртуално и потопите в атмосферата на най-големия музикален фестивал в Югоизточна Европа – "Exit":

http://www.exitfest.org/images/e09vtour/vr

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички