Napalm Death и Therapy? се срещат с фенове и музиканти у нас


Napalm Death и Therapy? се срещат с фенове и музиканти у нас

4947

Хедлайнеръте на Live Music - първата музикална вечер на ON! Fest (4G) 2011, организирана в партньорство със столичния клуб "Строежа", ще се срещнат  с фенове и български музиканти преди концерта си у нас.

Napalm Death и Теръпи? (Therapy?) (на снимката) с удоволствие приеха да се запознаят с най-големите си родни почитатели и да отговорят на въпроси, свързани с музиката, техническото си оборудване и инструментите си, зададени от българските им колеги.

Това ще се случи непосредствено след официалното откриване на уникалния по рода си младежки фестивал от неговия патрон – столичния кмет Йорданка Фандъкова, което ще се състои в зала 1 на Интер Експо център от 18 ч. утре, 16 септември.

Освен вълнуващата среща с любимите си изпълнители, двадесетте късметлии, спечелили Meet & Greet с Teръпи? и Napalm Death ще получат подаръци от Logitech България!

Как всеки може да спечели билет, можете да видите в страницата на ON! Fest (4G) във Facebook - http://www.facebook.com/ONfest

Междувременно в програмата на Live Music влизат още две млади български групи – D.S.O.L. и Collapso, които ще стартират и приключат концерта.

Ето и програмата на Live Music по часове:

19.30 Collapso  
20.20 Bastardolomey  
21.30 Napalm Death  
23.00 Therapy?  
00. 45 Svetlio & The Legends  
02.15 D.S.O.L.

Билетите за концерта все още се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream в цялата страна на цена от 25 лева (с включен достъп до цялата дневна част на фестивала), както и на:

http://bg.onfest.bg/tickets,
 http://www.eventim.bg/bg/bileti/on-fest-2011-hall-1-sofi-inter-expo-center-279729/performance.html

Ще има и на място на цена от 30 лева (отново с включен достъп до цялата дневна част на фестивала).

 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички