Нов албум от Megadeth през лятото


Нов албум от Megadeth през лятото

3858

Титаните на метъла - Megadeth (Мегадет), работят по следващия си албум - "Super Collider".

Записът, който е 14-ти студиен запис в дискографията на бандата, ще излезе през юни. Ентусиазиран от новия проект, фронтменът Dave Mustaine (Дейв Мъстейн) стяга редиците за последно турне в своята кариера, отбелязващо 20-годишния юбилей на превърналата се в класика тава "Countdown To Extinction".

"Развълнувахме се, когато разбрахме за страхотната възможност, която ни се разкрива в Universal", споделя вокалистът. "Всеки път, когато чуем готина група, тя е към лейбъл на Universal. Да сме част от това семейство, е най-престижно, то е най-вълнуващото място, на което някога сме били! Наелектризирани сме от това, което ни предстои. През годините работихме със страхотни хора. Чудесно е да видим колко голяма част от тях се присъединиха към нас за създаването на "Super Collider", не крие възторга си ветеранът на тежкия рок.

След близо 30 години на сцената, той и неговите музиканти са продали над 38 милиона копия на албумите си, пет от които платинени. Групата има 11 номинации за "Грами" (Grammy). 

"Megadeth е не само една от най-успешните метъл банди, но през последните 30 години и една от най-влиятелните. Те продължават да бъдат също толкова големи, величия, колкото и преди -  с разликата, че освен старите фенове, сега имат и нови", коментира Bruce Resnikoff, президент и директор на UМе.

Съставът е сформиран от Dave Mustaine в Лос Анджелис през 1983. През 80-те и 90-те бандата става популярна с метъл химните "Symphony Of Destruction", "Peace Sells, But Who’s Buying", "Holy Wars", "Sweating Bullets", "Trust", "Almost Honest", "Use The Man" и "A Secret Place".

Последната среща на българските фенове със звездните американци бе в афиша на Sofia Rocks на Националния стадион "Васил Левски" през 2010. 

Още за Megadeth - на официалния уеб сайт на групата:

www.MEGADETH.com.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички