Нова доза акустичен метъл от Tenacious D


Нова доза акустичен метъл от Tenacious D

4424

Шеметният тандем Тенейшъс Ди (Tenacious D) ще издаде своя трети албум през май, извести NME.

"Rise Of The Fenix" продължава забавната линия на акустичния метъл, заради който комедийните артисти обраха овациите и с предишните си проекти "Tenacious D" (2001) и "The Pick Of Destiny" (2006).

Джак Блек (Jack Black) и Кайл Гас (Kyle Gass) - певци, китаристи и актьори,  залагат на сладки мелодии с текстове, взети от "Карма Сутра за напреднали – убийствени движения за модерната мъжка машина за въображаемо чукане", например. Двамата, вярващи, че псуването е модерно и умно, ще участват в Sasquatch Festival във Вашингтон през май и на юбилейното издание на Download Festival 2012 във Великобритания тази година. Както MySound.bg вече огласи, той ще се проведе в Donington Park от 8 до 10 юни.

Самопровъзгласилите за най-добра група на света изпълнители спечелиха още възторжени фенове след своя дебют на големия екран - Меet The Fockerseck (2006). Продуциран от Бен Стилър (Ben Stiller), филмът  разказва историята на Тенейшъс Ди и опита им да се превърнат в най-великата банда на всички времена. Те трябва само да тръгнат на път през времето и да потърсят една магическа лопата. Именно тя ще се окаже ключът към звездите. Мийт Лоуф (Meat Loaf) участва в ролята на бащата на Джак.

Тандемът е подгрявал за Beck, Pearl Jam, Фуу Файтърс (Foo Fighters) и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички