Nu Ance с нов видеосингъл


Nu Ance с нов видеосингъл

4721

Новото видео на Nu/Ance към сингъла "Falling Down" е вече онлайн – за гледане, слушане и купуване.

Песента и клипът към нея са продуцирани от Ерсин Мустафов и Ташо Колев (Jeremy?), които на специално събитие в култовия клуб и сцена за алтернативна музика "Строежа" на 14 септември обявиха нова музикална компания, а първите артисти в нейното портфолио са именно Nu/Ance.

За реализация на аудиопродукцията отново е привлечен екипът на Perfect Studio Records и Янко Генов. Режисьор на видеото е Лора Мушева - автор на визуалната концепция и реализация на запомнящата се естетична и провокативна картина. Тя внушава каменното усещане за самота и неизбежност и чрез портретните щрихи на различните герои разказва как в падането откриват възможност за събуждане и свобода.

"Nu/Ance са ново поколение алтернативен рок-ен-рол. Знаем тенденциите на музикалния пазар и България не е толкова далеч от 90-те, когато най-актуалната музика за младите е гръндж, алтърнатив и хард-кор. (Което се видя и на "Силата на рока" 2016, на което издание Nu/Ance бяха специални гости - б.р). Момчетата имаха задача за по-малко от 6 месеца да постигнат конкретни цели във всички аспекти на развитие за един артист - от изработване и запис на аудио- и видеопродукция с екип, до сценично и бекстейдж поведение. На промоцията в препълнения клуб бяхме свидетели на раждането на нова рок ера, в която младите с мощна вълна неподражаем нов звук заявяват, че са готови да заемат позиция. Доволни сме от работата на момчетата от Nu/Ance и всичко, което постигнаха за времето, в което работим заедно. Готови са за следващата стъпка на развитие и ние сме готови да ги отведем там", коментира Ерсин Мустафов, фронтмен на Jeremy?.

"Свириха доста това лято, направиха повече от успешно фестивално турне. Стараем се да следим обратната връзка и вече сме убедени, че потенциалът е налице. Остава ни единствено още много работа, свирене и рок-ен-рол. С общи усилия се постига много, това е основният мотив, с който стартираме изпълнението на още една от детските ни мечти - организация, екип от експерти, които работят за развитието на млади артисти и за подобряването на цялостната среда. Скоро ще направим всички официални стъпки, с които да поясним какво конкретно означава това. Засега Ви представяме Nu/Ance, които вече внасят нови тонове и правят музикалната картина по-богата и по-стойностна дългосрочно", допълва китаристът на Jeremy? Ташо Колев.

Официалното видео към сингъла "Falling Down" - тук:

https://youtu.be/hHp_lfQEPGM

Nu/Ance:

Website: nuanceofficial.bandpage.comhttps://nuanceofficial.bandpage.com/

Facebook:nuaofficial

Youtube:NU/ANCE

Twitter: @nuanceofficialhttps://twitter.com/nuanceofficial

Instagram: nuanceofficialhttps://www.instagram.com/nuanceofficial/?hl=en

https://www.instagram.com/nuanceofficial/?hl=en

Снимка: Лора Мушева

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички