NWOBHM Night II в клуб The Box довечера


NWOBHM Night II в клуб The Box довечера

4563

Събитието NWOBHM Night II – 31 години Нова вълна на британския хеви метъл, ще се състои в столичния клуб The Box от 19 ч. довечера.

В концерта ще участват Witchcurse, а съпортът е на родната банда 5-о чувство, които ще стартират събитието в 19.30 ч.

Гърците Witchcurse са едни от последните защитници на Новата вълна на британския хеви метъл – течението, дало на света Айрън Мейдън (Iron Maiden), Деф Лепърд (Def Leppard), Саксън (Saxon), Даймънд Хед (Diamond Head), Рейвън (Raven), Grim Reaper, Гърлскуул (Girlschool), Еликсир (Elixir) и много други.

Изявата е част от турнето в подкрепа на дебютния им албум "Heavy Metal Poison", както и почит към тридесет и първата годишнина от създаването на N.W.O.B.H.M. Гостите се представиха убедително у нас на 25 септември 2010, заедно с българската група 5-о чувство.

Гръцката група ще представи в двучасов сет всичките песни от новия си албум и ще изпълни за първи път съвсем нови парчета, предназначени за следващия. Тя ще бъде на сцената между 20.10 и 22.00 ч.

Концертът е организиран от приятели на групите с любезното съдействие на Vayer Electric, BGMUSIC NEWS, Metal Hangar 18 и предаването по Радио Варна "От другата страна" с водещ Мартин Николов.

Вход : 10 лв.


The Box е на улица "Д-р Вълкович" 12 (на ъгъла с улица "Ангел Кънчев").

Афтърпартито ще бъде в бар Thrash Zone (в подлеза на "Цариградско шосе" при Външно министерство).
 

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички