Odd Crew и This Burning Day къртят съвместно на 7 декември


Odd Crew и This Burning Day къртят съвместно на 7 декември

4364

Столичният бар "Тънка червена линия" ще домакинства яко метъл събитие, което ще се състои на 7 декември, петък.

Организаторите обещават да компенсират феновете на алтернативния рок и метъл заради предишния неуспешен опит за съвместен лайв на ветераните Odd Crew (Од Крю) и намаханите младоци This Burning Day.

Датата за общата изява не е избрана случайно. Студентският празник ще започне в първите минути на 8 декември, когато концертът на This Odd Burning Day Crew ще е в разгара си. За съжаление обаче с този ден свързваме и друго събитие. Навръх 8 декември през 2004 по време на концерт на Damageplan бе застрелян китаристът на бандата - Dimebag Darrell (екс-Пантера), един от най-великите струнни импровизатрои в груув метъла. В негова памет емблематичният Краси Москов ще поеме щафетата от музикантите и ще продължи вечерта с тематичен сет. Селекцията  ще включва парчета на Pantera (разбира се), Damageplan, Hellyeah, Anthrax, Down, Crowbar, Corrosion Оf Conformity, Kingdom Оf Sorrow, Lamb Оf God, DevilDriver, Machine Head и много други.

Концертната част остава най-интересна за феновете. В нея са събрани две от най-отличителните банди, свързани с тежкия рок на родната сцена. This Burning Day тепърва набират популярност, но са устремени с такъв заряд и амбиция, че сякаш съвсем скоро нещата ще се обърнат на 180 градуса за тях. Момчетата определят стила си като алтернативен метъл кор, като в последно време добавят и джент. Бандата обединява симпатични, бурни, емоционални и музикални хора. В съчетание с Odd Crew, вечерта предполага да е взривоопасна.

Те са на сцена вече 14 години, врели и кипели в най-високите градуси на метъла. Обиколили доста наши и чужди сцени, Odd Crew са професионалисти от най-висок ранг. Не спират да издават албуми и видеоклипове, които се поглъщат жадно от ценителите на метъла.

Ако и вие се причислявате към групата на "разбирачите", то Тънка червена е вашата петъчна линия!

На концерта се допускат и непълнолетни, но с придружител и попълнена декларация, която може да се изтегли от линка - http://tranzit.dir.bg/load.php?id=DMJFo4T2bdy7qutv1419144

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички