Остава представят ново парче в X Factor довечера


Остава представят ново парче в X Factor довечера

4616

Остава ще бъдат специални гости на X Factor довечера, когато предстоят шестите елиминации.

Алтернативните рокаджии ще представят не само микс от най-големите си хитове, но и най-новото си парче.

Групата създава собствен стил, повлиян от брит поп и рок светила като Оейзис и Блър, съчетавайки студеното и същевременно мелодично звучене.

Както MySound.bg вече извести, в седмицата, посветена на Вси Светии, на стола на Васко Василев седна поп изпълнителят, композитор и музикален продуцент на X Factor - Графа. Той беше част от изключително взискателеното и строго, но справедливо жури, заедно с Мария Илиева, Поли Генова и Мага. Като ментор на участниците в категория "момчета", той успя да предаде част от дългогодишния си опит и полезни съвети на Рафи, Богомил и Jeason Brad Lewis.

Концертът за Халоуин беше открит с разтърсващото парче на Металика "Enter Sandman", изпълнено от Александра, Богомил и Voice Оf Boys. Веднага след тях на сцената излязоха Маги, Рафи и Ангел и Моисей с песента на Кис (Kiss) "I Was Made For Lovin’ You", а дуото Стела и Jeason отговори на предизвикателството със страховито шоу по време на песента "Personal Jesus". В соловите си изпълнения финалистите заложиха освен на пеенето, още на изненадваща визия и много танци.

Феновете са тези, които ще решат съдбата на финалистите и в предаването по "Нова телевизия" от 20.00 ч. днес.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички