Отмениха фестивала Sonisphere Bulgaria 2011


Отмениха фестивала Sonisphere Bulgaria 2011

1307

Фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011 няма да се състои, съобщиха неговите организатори.

Второто издание на събитието - с участието на Айрън Мейдън (Iron Maiden) (самолетът на Брус Дикинсън и Ко. на снимката), Слипнот (Slipknot), Алис Купър (Alice Cooper), Мастодон (Mastodon) и Апокалиптика (Apocalyptica), бе обявено за националния хиподрум в Банкя на 21 юни.

По този повод "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" изпратиха официална информация до медиите.

Съдържанието й - по-надолу:
 
Днес, 14 юни 2011, по независещи от "Болкън Ентъртейнмънт" причини и след инструкция от притежателя на лиценза за фестивала Sonisphere за територията на България, се обявява, че фестивалът Sonisphere Bulgaria 2011, планиран за 21 юни 2011 на националния хиподрум Банкя, е отменен.
 
Пълната цена на билетите ще бъде възстановена на всички, закупили си такива, на касите на Eventim от утре, 15 юни 2011. Всеки може да получи съответната стойност на билета си в касата, от която той е закупен. Билетите, купени онлайн през www.eventim.bg, ще бъдат възстановявани в централния офис на Eventim на адрес София, улица "Доспат" №43. Всеки, който няма възможност да отиде до централния офис на компанията, може да напише имейл на адрес info@eventim.bg, за да получи повече информация за различните възможности за възстановяване на сумата. Краен срок за връщане на билетите 15 юли 2011.

"Болкън Ентъртейнмънт" се извинява на рок феновете за причиненото неудобство.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички