ОувърГейм и Ювиги пак в тока


ОувърГейм и Ювиги пак в тока

1254

Ювиги и ОувърГейм (OverGame) вършаха в обичайния си хеви стил в блус и рок-бар "Тукан" оная вечер, след като дадоха на феновете си глътка акустичен въздух в клуб "Тънка червена линия" неотдавна.

По-добър повод от съвместното им участие да се вдигна и да репортерствам за първи път от Студентски град - здраве му кажи!

Не зная каква е била звуковата среда там на предишните концерти, но саундът сега бе на ниво да докара и най-начинаещите с материала на актуалните родни банди слушатели да се влюбят. И в двете групи.

Те все повече и повече набират инерция и - логично!, печелят нови фенове.

След публиката имаше хора, които никога не бяха чували за тях, но моментално изпаднаха в екстаз, вследствие яките (авторски!) забивки на свежите им парчета.

За разлика от предишни гигове, Ювиги откриха шоуто, символично домакинствайки на хедлайнърите ОувърГейм. Панайот и останалите агенти удариха това, което ние, феновете им, очаквахме. От титулното за диска  парче "Сива пустиня", до разточителното "Различен".   

След това дойде редът на ОувърГейм.

Прекрасната вокалистка Вероника и нейните брилянтни момчета Стефан, Калин, Иван, Виктор и Светльо (на снимката) за пореден доказаха класата си с идейно свирене, музикални находки, сценична стръв и контактност. От "Лудост" - до "Game Over": пълна програма.

Време им е да издадат дебютен албум.

А и - защо не!?, да се появят не само на родна, а и на международна сцена.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички