OverGame с дебютно видео към Closer


OverGame с дебютно видео към Closer

3751

OverGame - една от най-актуалните рок банди на българската клубна сцена, е готова с дебютното с дебютното си видео.

То е към последния ѝ сингъл "Closer", който се бетонира в една от най-престижните родни рок класации – тази на радио Z-Rock. Клипът ще бъде представен на специален концерт-промоция в столичния клуб "Тънка червена линия" от 20.00 ч. на 1 март (събота).

Целият лайф ще бъде заснет като многоканално видео и аудио от Staticconcerts, а по-късно – споделен за свободно гледане в социалните мрежи.

Видеото е дело на режисьора Оги Костовски, който е сътворил минифилм в 4:08. Сюжетът е разказан през комикс и визуализира една от най-наболелите теми в българското общество.

Бандата е на сцената от 5 години. Както MySound.bg вече извести, тя издаде през 2013 първия си албум – "One", в който събра суперуспешните си радиосингли "Decision", "Beast", "Gameover", "Far From Heaven" и "Лудост". От началото на 2010 формацията е в състав Вероника Лалева (вокали), Иван Стоянов (китара), Стефан Георгиев (китара), Виктор Димитров (клавишни), Калин Боевски (бас) и Светослав Канов (барабани).

Оги Костовски пък е един от любимите режисьори на родния ъндърграунд. Негово дело са последните клипове на Odd Crew, както и доста видеа за  рап сцената у нас – за Оги 23, Wash MC, The Top Stoppers. Късометражните му филми са били в селекциите на "Берлинаре" и фестивала в Сараево, където през 2011 получи наградата на публиката за лентата си Paralyzed.

Вход 18+.

Последното петъчно тематично парти за февруари в "Тънка червена линия" заплашва да разлюлее популярния бар довечера, тъй като главните герои са Rage Against The Machine, Limp Bizkit и System Of A Down. Три банди, които винаги са били символ на гняв и бунт. Ще прозвучи най-доброто от дискографиите им в компанията на Краси Москов, който е подготвил и силна селекция от песни на сродни и сходни по саунд формации.

Началото е в 21.00, а входът свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички