Panican Whyasker и Сепуко 6 разбиват с общ концерт в Строежа


Panican Whyasker и Сепуко 6 разбиват с общ концерт в Строежа

4410

Две култови за българската алтернативна сцена банди - Panican Whyasker и Сепуко 6 - се събират за общ концерт в столичния клуб "Строежа" този четвъртък, 7 март.

Концертът е част от кампания от дванадесет поредни четвъртъка през март, апри и май, подкрепени от Jack Daniel's и Каменица.

За Паникан предстоящият лайв е своеобразно завръщане, тъй като групата намали до минимум изявите си през последните няколко години, като най-скорошното ѝ появяване на сцена е това от миналогодишното издание на Spirit Of Burgas. Така на 7 март публиката ще може да си припомни тази забележителна формация и песни като "Шоубизнес", "Нов петък", "Човека-Нечовек", "Бар Пъкъла", "Антипаник", "R'n'R Koma", "Лара Крофт", "Hair Plug-in" и много други.

Сепуко 6 също са разредили ценните си изяви, но все пак периодично могат да бъдат видяни, често в компанията на други групи с голям потенциал - като например Der Hunds и The Reunions. Този път те отново са част от впечатляваща колаборация - с Panican Whyasker. Сепуко 6 не спират с издаването на нова продукция, новите им песни се появяват при завидна последователност и бандата винаги успява да изненада публиката в клубовете. В сетлиста се очакват и заглавия като "Сублимация", "Де Ниро е друг", "Чао", "С думи плюеш кръв", "Душкомфорт".

Билети за общия лайв - в мрежата на Ticketstream.bg на цени от 6 и 7 лв. - съответно предварително и на самата дата и място. Каси: "Строежа", бар "Петък", Офис 1, "На тъмно", Техномаркет, М-тел, Ориндж, TBI Credit.

Вратите на клуба отварят в 20.00 ч. с тематичен сет, а концертната част стартира в 21.30 ч.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички