Подгрей за Laibach със специално парти в клуб Neu!Berlin


Подгрей за Laibach със специално парти в клуб Neu!Berlin

4098

Парти, подгряващо концерта на Laibach у нас, предстои в столичния клуб Neu!Berlin тази събота, 17 май.

Както MySound.bg нееднократно информира, знаменитата словенска формация ще свири в Sofia Live Club на 21 май по покана на DS Music.

Препартито ще е премиера на визуалните материали от турнето Spectre - актуалния албум, част от който гостите ще представят и за родната публика.

Те пристигат у нас със специално подготвено визуално шоу, обещавайки лайв от минимум 2 часа. По време на концерта българските почитатели на легендарната банда ще имат уникалната възможност да се сдобият с книгата Spectre Party Book, която излиза с новия едноименен диск на словенците.

Идеята се ражда от желанието  им да създадат международно Парти движение, чиито последователи да се включат в мисията на музикантите да превърнат света в по-добро място. Книгата съдържа 32 страници, основните тезиси на движението Парти, текстове на песни и регистрационен код. Всеки, който си закупи творбата, получава шанс да се присъедини официално към Парти движението, което му дава достъп до лимитирано съдържание и информация, получавани лично от Laibach.

Част от мърчандайза ще бъдат и официалните тениски и стикери на турнето Spectre, както и любимите на всички фенове метални значки Volk.

По време на партито в Neu!Berlin ще се състои и първата официална публична прожекция на съпътстващите видеоклипове и визуални материали и откъси от отминали концертни изяви на Laibach. Двама щастливци ще имат възможността да спечелят и покани за предстощия концерт. Ще звучат песни както от новия албум, така и почти всичко от прeдишните им дискове. Ще бъдат представени и други групи от Словения, NSK и вдъхновени от Laibach артисти от различни краища на света.

Повече информация за подгряващото парти може да бъде намерена на: https://www.facebook.com/events/673651316016275/

Билетите за концерта на Laibach са в предварителна продажба в касите на EasyPay в страната, онлайн през мрежата на ePay.bg и TixGate.com, а в деня на събитието – и на входа на Sofia Live Club.

Организаторите предупреждават, че местата са ограничени.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички