Popa Sapka, или джипси пънкът в действие отново у нас


Popa Sapka, или джипси пънкът в действие отново у нас

4151

Румънците Попа Шапка (както е правилно да се произнася и изписва името им) (Popa Sapka) идват за поредния си концерт в София.

Те ще свирят в "Строежа" на 29 март, четвъртък. Групата ще се включи в серията от 12 четвъртъка, в които столичният клуб отново кани любими изпълнители от България и Балканите. Както MySound.bg вече извести, поредната подобно порция удоволствие бе сервирана с трибюта на Георги Минчев миналата седмица.

Попа Шапка са особено симпатични на родната публика, която вече ги познава доста добре от изявите им на Spirit Of Burgas, феста "Беглика", клубовете "Строежа" и "Порк Пай".  Формацията, начело с фронтмена Дима, изпълнява песни на руски, румънски и английски, а стилът й е модерно наричаният напоследък джипси пънк, свързван с имена като Gogol Bordello и Zdob Si Zdub. Акордеони, клавири, китари, бас, барабани и абсолютен купон!

Бандата извади скоро на бял свят и ново видео - към песента "Don't Care".

(Виж го на: http://www.youtube.com/watch?v=EFxJnbISSE8)

Билетите за концерта на Попа Шапка са на абсолютно достъпната цена от 5 лв. на предварителна продажба и 6 лв. в деня и на място. Разпространяват се чрез мрежата на Ticketstream.bg и могат да бъдат открити в "Строежа", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit, бар "Петък".
 
Както обикновено в "Строежа", броят на пропуските е ограничен и се препоръчва предварителното им закупуване!

Събитиетята от цялата поредица е с подкрепата на "Каменица" и Ballantine's.

Още - на:

www.stroeja.com

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички