Последна информация за концерта на Schammasch и Dimholt


Последна информация за концерта на Schammasch и Dimholt

4255

Както е известно, съвместният концерт на Schammasch и Dimholt предстои ще се проведе  в столичния клуб Live & Loud на 19 октомври (четвъртък).

По предварителен график се очаква вратите на клуба да бъдат отворени в 21.00 ч.  Нашите юнаци Dimholt ще се качат първа на сцената, а сетът на гостите се очаква около 22.15 ч. Лица под 18 години влизат единствено с родител и декларация за достъп на непълнолетни, която може да намерите тук http://liveandloud.net/images/Declaration.pdf

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио- и видеозаписващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.

Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана, ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново. Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта Блек метъл течението има своите подстилове, както всяко от екстремните разклонения в съвременната сцена. Появилите се през 2009-а Schammasch от Швейцария показаха, че стилът вероятно има още накъде да се развива. Дали блек метълът търпи нови идеи и експерименти и доколко те биха се приели от по-скоро консервативната блек метъл публика? Това е въпрос, отговорът на който ние от Live & Loud оставяме на публиката, не крият организаторите. Провокираме феновете да дадат своето мнение на концерта на Schammasch, като приехме предизвикателството да поканим в София. След фурора, който внесе с тройния си диск "Triangle" (2016, Prosthetic Records), групата прикова вниманието върху себе си и скоро се прослави със специалната магия, която носят изпълненията ѝ на живо.  По време на шоуто музикантите от Schammasch ще работят върху сетивата на българската публика не само с внушителен мрачен имидж, но и със забележителен саунд и сценично присъствие, уверяват организаторите. Междувременно през юни излезе новото EP на бандата "The Maldoror Chants: Hermaphrodite". Концертът за представянето на бандата пред българската публика ще включва и някои от пиесите от него, както и песни от трите ѝ албума. Билети - в мрежата на eTicketsMall и онлайн на www.livеandloud.net на цена 22 лв. След изчерпването им, ще струват 26 лв., а в деня на събитието, ако има останали пропуски, ще се продават само на входа.
 Live & Loud пожелава на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта.
Клуб Live & Loud е на улица "Позитано" №8.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички