Посрещаме Rammstein с трибют, татуси и още тематични изяви


Посрещаме Rammstein с трибют, татуси и още тематични изяви

4204

Само дни преди фестивала Sofia Rocks, столичният бар Rock It посреща фенове за две подгряващи партита!

На първото с дата 18 юли домакини ще са музикантите от родната група Елинор, които са подготвили трибют на Rammstein. През останалото време музиката ще е посветена на бандите, които ще свирят на Sofia Rocks 2013 и по-специално на немския метъл и рок!

Същата вечер в Rock It тримата спечелили в играта на View Sofia (http://bit.ly/1dBC4Xz) ще вземат наградите си – билети за Sofia Rocks, а на личния си фаворит заведението ще връчи своята награда – бутилка уиски. В допълнение на разнообразната програма, известният майстор татуист Емо Сапаревски и негов колега от студиото му Sofia Tattoo Ink ще подаряват временни татуси на всеки желаещ.

Второто събитие е само два дни преди мощния рок фестивал – на 24 юли. Групата е Crashbrake, която се отличава с ексцентрична визия и няма аналог на българската сцена. Бандата също като Rammstein обича пиротехниката и често я използва на свои участия. В подкрепа на нестандартната визия ще видим и момичета от Sonya Pole Studio, огласиха организаторите на проявата. Двама от посетилите партито ще се приберат с билет за Sofia Rocks.

"Ще представим на българската публика своето изцяло обновено шоу", сподели един от създателите на Rammstein - Рихард Круспе (Richard Kruspe), по повод предстоящото гостуване на групата в София на Националния стадион „Васил Левски” на 26 юли. Китаристът разказа още, че бандата е успяла да се съхрани благодарение на максимално автентичните си музика и визия.

Цялото интервю ще се излъчи още веднъж в предаването "Студио VIP" по Нова телевизия този петък от 23.45ч.

През следващите две седмици „нахален“ Зи Робот ще превземе ефира на Z-Rock и ще раздава билети за фестивала. В периода до 26 юли в ефира на рок радиото ще прозвучава специална реплика на главния герой в новата игра за Sofia Rocks 2013 – нахалният Зи Робот. Слушателите, които искат да грабнат билет за Sofia Rocks, трябва да изпратят думите му на sofiarocks@zrockbg.com.

Всеки делничен ден в 18.30 часа, чрез жребий ще се определят двама победители за деня, които ще станат част от уникалното преживяване Sofia Rocks.

Билети: в мрежата на Eventim, включително Германос, Техномаркет и Пикадили, както и онлайн на www.eventim.bg.

Фестивалът се организира о т"Болкън Ентъртейнмънт" със съдействието на Kamenitza.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички