Пост гръндж от Defrage в България


Пост гръндж от Defrage в България

5239

Естонците Defrage ще предприемат първия си щурм в България идния месец.

Концертът на пост-гръндж и алтърнатив бандата ще се състои в столичния клуб JetRock на 6 март.

Гостите придобиха популярност не само с музиката си, но и с това, че изпотрошиха няколко хотела в родината си миналата година. Заради скандалния имидж името на състава бе включено в blacklist-а на всички хотели в Естония. Което обаче не попречи рокаджиите успешно да реализират редица музикални проекти. В момента музикантите обикалят Европа на промоционално турне, превръщайки се в една от най-желаните алтърнатив метъл банди на Стария континент.

На изявата им у нас специален съпорт ще им окаже родната алтернативна формация Default. С характерната си звукова мощ, нашите момчетата ще подгреят публиката за предстоящата премиера на техния дебютен албум - "Feedback". Както MySound.bg нееднократно информира, бандата представи парчето "On Аnd On" в края на 2012. То е с типичени алтърнатив саунд, какъвто можем да очакваме и от целия диск. Проектът ще съдържа 9 авторски парчета, композирани от основаването на групата през 2009 до сега.

Вход за концерта: 7 лв. Клубът отваря в 20.30 ч., музикалната част започва в 22.00 ч. А между 20.30 и 21.30 ч. е обявена промоция за бирата в бара.

JetRock е на "Генерал Тотлебен" 38.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички