Преди металните фъртуни Sofia Rocks и Каварна Рок Фест


Преди металните фъртуни Sofia Rocks и Каварна Рок Фест

4959

Винаги с пръст върху пулса на актуалните рок и метъл събития, водещият на "Фрактура" - Васко Катинчаров, е приготвил плейлиста с горещи имена и парчета.

Поредното издание на предаването, което навърши 13 години наскоро, ще се излъчи по телевизия "Диема" от 24 довечера.

Фестът Sofia Rocks ще бъде анонсиран с песен на Джудас Прийст (Judas Priest). Както MySound.bg информира, събитието ще се състои на столичния стадион "Българска армия" на 8 юли и освен коравите юнаци на Роб Халфорд като хедлайнъри, на него ще ударят още звездните Уайтснейк (Whitesnake), Саксън (Saxon), Слейд (Slade) и Майк енд Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics).

Тези, които са изкушени от металиадата в Каварна след две седмици, пък ще бъдат подгряти с изпълнения на Муунспел (Moonspell), Парадайз Лост (Paradise Lost) и Кататония (Katatonia), които са в афиша на поредното издание на фестивала.

В специализираното предаване за рок и метъл музика ще бъде направена премиера на новите клипове на Accept, Against All Will, As I Lay Dying и Пейн (Pain).

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застане родната банда Lab For Madness, музикантите от която ще говорят за бъдещия си албум. Ще бъде излъчено интервю с Мистър Биг (Mr. Big) (на снимката - Васко с Били Шиън и Пат Торпи) и една песен от концерта им в София. Освен това ще си припомним какво се случи на скорошното шоу на Rhino Bucket в Каварна, съобщи водещиат.

Клипове и концертни песни Ин Флеймс (In Flames), Hangover, Sabaton, Anathema, Parkway Drive, Metallica, Sepultura и Продиджи (The Prodigy) също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

"Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24.00 ч. с пълно повторение от 00.30 ч. всеки петък.   

Още - на:

www. myspace.com/frakturashow

www.facebook.com

"Фрактурa"        

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички