Пренасрочват София ИНТРО! Фестивал за есента


Пренасрочват София ИНТРО! Фестивал за есента

3638

Обявеният за май "София ИНТРО!Фестивал" се отлага за есента, съобщиха организаторите.

Както MySound.bg вече извести, събитието бе огласено в парка на летище София (в близост до Терминал 2) между 10 и 12 май.

Причината за пренасрочването на феста е лошото време със силни и постоянни дъждове, които се очакват през трите дни. Другата причина е, че междувременно  се появиха възможности и преговори за гостуване на звезди от световна величина, някои от които не са идвали досега в страната ни, обясняват организаторие.
 
Тяхната цел е всички потвърдили до момента групи да останат в същия състав и през есента. Някои от изпълнителите ще гостуват у нас преди фестивала, за да се запознаят с родната публика. В момента например тече клубно турне на едни от участниците - популярното австралийско поп рок дуо QPD. Тези, които вече са закупили билети за "София ИНТРО!Фестивал", могат да си върнат парите или да презаверят билетите си за есента на касите на Eventim. Организаторите решиха да направят жест към всеки, който вече е закупил билет – допълнителен безплатен билет за приятел.

"София ИНТРО!Фестивал" ще бъде разположен на две напълно различни като музикален стил сцени – за рок и за изява на диджеи. Освен много музика, се очакват и куп допълнителни атракции, които да направят феста незабравим. Сред групите, които са планирани и се очаква потвърждение са Lordi (Финландия), Eisbrecher (Германия), Слот (Русия) (на снимката), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия) и много други. Преговаря се и с много български банди.

Цената на еднодневния билет е 50 лв., а на тридневния - 120 лв. Пропуски могат да бъдат закупени от билетните центрове в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители.

От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Animal Rescue-София и други.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички