Пълна лудница се развихри в караоке бар за рок


Пълна лудница се развихри в караоке бар за рок

5774

Турнето на "Пълна лудница" продължава с много емоции и за участниците, и за публиката.

Идването на Димитър Рачков в Бургас опроверга поговорката, че никой не е пророк в собствената си страна. Стотици автографи и снимки с фенове бяха направени само за час след пристигането на автобуса на "Пълна лудница" в града.

Обиколката на Бекъма и компания набира скорост, а спектакълът от вечер на вечер става все по-силен за радост на публиката. Дребни премеждия притесняват актьорите и екипа. Най-напред още в Пловдив Геро разтегна коленни връзки по време на танц, но никой от зрителите така и не разбра. След втория концерт в Стара Загора пък гримьорският екип с ужас установи липсата на перуката на Жоро Бекъма.

Образът, превзел умовете на цял един народ, е немислим без специфичната си прическа. Спешно от София беше докарана подобна перука, която да замести изчезналата (най-вероятно отмъкната от фен на "футболиста"). Бургас, Варна и Русе се готвят за разбиващо шоу по думите на местната преса, а артистите разпускат с плуване, масажи, а оная вечер - и с пеене в бургаски рок караоке бар, където на сцената се изявиха Мария Игнатова, Кольо Гилъна, Геро и дори Маги Халваджиян, който направи дует с Геро за парче на Сигнал.

Впечатлен от стълпотворението от таланти, Маги не пропусна да ги призове да мислят за "България търси талант" 2.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички