Red Hot Chili Peppers vs. Pearl Jam в зрелищно шоу


Red Hot Chili Peppers vs. Pearl Jam в зрелищно шоу

3723

Атрактивна комбинация – акробатични изпълнения с еротичен привкус, виртуозна брейк хореография и музиката на Red Hot Chili Peppers и Pearl Jam предстои в Rock It от 21.00 ч. на 23 януари, четвъртък.

Зад пулта в рок-бара ще застане тандемът Краси Москов (Z-Rock) и DJ Toni (RockAtive, Sugar DJs), а музикалната тема е повече от интригуваща - Red Hot Chili Peppers vs. Pearl Jam.

Феновете ще посветят вечерта си на две от най-великите алтърнатив рок банди за последните двайсет години, плюс музика на десетките им приятелски и роднински формации от Калифорния и Сиатъл - Nirvana, Alice In Chains, Soundgarden, Screaming Trees, Temple O The Dog, Mother Love Bone, Mad Season, Stone Temple Pilots, Incubus, Jane's Addiction, Faith No More и много други.

На фона на техните класики ще се включат с танци на пилон момичетата от Sonya Pole Studio. А специално попълнение ще са  брейк танцьорите от The Walkout, татуирани по образец на Антъни Кийдис и Флий от Red Hot Chili Peppers.

По време на партито всеки ще има възможност да се сдобие с безплатна временна татуировка от студио Any Exit Tattoo. Рисунките ще са по образец на тези, които украсяват телата на момчетата  от тематичните банди на вечерта.

Вход: 3 лв.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички