Rock N Rolla навърши една година


Rock N Rolla навърши една година

5994

Rock N Rolla ще отпразнува своя първи рожден ден на 9 март.

Рок барът на София, който отговаря на засиления интерес у българската аудитория за рок музика, ще празнува първата си годишнина през цялата седмица с интересна и неповторима програма с много изненадващи награди (от тениски до билети за концети), като кулминацията ще е парти навръх рождения му ден.

На него ще присъстват множество български музиканти, знаменитости и журналисти. Сред специалните гости са Звезди от Ахат и Десо от Tri O Five, които ще нажежат атмосферата с любими рок класики.

На грандиозното рок-парти на 11 март (събота) пък ще бъдат обявени и големите победители, спечелили двете големи награди: 32-инчов плазмен телевизор и по две бутилки Jeam Beam на месец в продължение на една година.

DJ Марти Джи (DJ Marty G) стартира купона довечера.

Програмата нататък:

вторник: Lady’s night

сряда: Happy Birthday Party със Звезди от Ахат и Десо от Tri-O Five

четвъртък: класически и нови рок хитове с Данчо Стълбицата

петък и събота: DJ и караоке парти

Rock'n Rolla се превърна в емблематично място за българските рок фенове. Това е барът, в който единствено може да се слуша класически и модерен рок в моногобройните му разновидности. В този оазис сред чалга пустинятя рок феновете имаха възможността да празнуват с рок идолите си, да се забавляват с електронни игри, да тръпнат с разнообразните спорти събития, представяни непрекъснато на екраните там, или да си говорят спокойно в компанията на различни български музиканти.

Предложихме много рок емоции в приятна атмосфера, заедно с разнообразни промоции, музикални изненади и караоке герои, припомниха от управата на клуба.

Още - на:

www.rocknrolla.bg

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/ROCKNROLLA/313115914842

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички