Родните метъли Krossfire удрят преди Дийп Пърпъл в Пловдив


Родните метъли Krossfire удрят преди Дийп Пърпъл в Пловдив

4434

Българската банда Krossfire ще свири преди Дийп Пърпъл в Пловдив.

Както MySound.bg нееднократно информира, концертът на митичните групари ше се състои на стадион "Христо Ботев" на 3 юни. Шоуто е по повод 100-годишния юбилей на футболен клуб "Ботев".

Нашата формация излиза в състав: Димо Петков (вокали), Георги Кушев (китари), Георги Дриев (бас), Петър Бошнаков (клавишни) и Спас Марков (барабани).

Хеви метъл бандата Krossfire е създадена през 2001 в Пловдив. Първия си голям успех момчетата бележат през 2005 като съпорт банда на пауър-метъл легендите Jag Panzer. На следваща година в Пловдив подгряват и за австрийците Pungent Stench. На 15 май 2011 групата издава дебютния си албум „Learning To Fly“, който е записан в Пловдив, но е мастериран в Master Vargas Studio в Ню Йорк. Рокаджиите осъществяват впечатляващ тур за представянето му с повече от 30 лайфа из страната. Поредното признание идва с подписването на договор с немската компания Pure Steel Records, които го правят световно достояние в края на януари 2012.

В 10 ТИРа е събрана техниката за новото световно турне турнето на Дийп Пърпъл. Ветераните пристигат у нас на 30 май и на следващия ден започва строежа на сцената, включваща впечатляващи ефекти и огромна мултимедия. Класиците ще промоутират у нас новия си албум "Now What?!”, но със сигурност ще прозвучат и вечните "Smoke On The Water", "Highway Star", "Hush" и "Perfect Strangers", уверяват организаторите "София Мюзик Ентърпрайсис".

Входовете на стадион "Христо Ботев"ще бъдат отворени в 18.00 ч. Очакванията са знаменитите гости  да се появат около 21.00 ч, като шоуто им ще продължи повече от час и половина! Сетът на Krossfire започва малко след 20.00 ч.

Билетите за концерта на Дийп Пърпъл са на изключително достъпни цени от 40 до 60 лв. и все още могат да бъдат закупени от всички каси на "Тикетпро" в страната, от магазина на ФК "Ботев" Пловдив и от централната каса пред община Пловдив.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички