Рок и адреналин на хълма Света гора във Велико Търново


Рок и адреналин на хълма Света гора във Велико Търново

5848

Хълмът Света гора във Велико Търново отново ще се превърне в място, където с пълно гърло можеш да извикаш - Respect freedom!

Поводът е четвъртият Балкански мото-рок фест, който ще се проведе от 19 до 22 август. Домакините от мото клуб Bad Company и мото клуб "Боляри" и тази година са се постарали случващото се на хълма да бъде атрактивно и впечатляващо.

Няма да изневерят и на традицията Рок на скорост! Както и друг път, ще има изненада за първите отзовали се мотористи. Всеки, който иска да се включи, е добре дошъл. За най-лютите фенове купонът започва още в четвъртък, но здравата жега ще разгори Милена Славова от пътуващата сцена, ескортирана от моторджии. Платформата ще потегли от площада пред храм-паметника „Свети Александър Невски“ в столицата точно в 12.00 ч.на 20 август и ще озвучи пътя от София до хълма Света гора.

Рок в изобилие ще се лее и вечерта с група Фобос, която ще предаде щафетата на англичаните от Hellrazor.

21 август ще бъде денят на високия адреналин!

Ще се насладите на атрактивно каране на мотори, скоростна отсечка, теглене с мотори, а рокът ще бъде подсигурен от група Hangover и Ани Ло бенд. Преди да стане ясен новият щастливец, собственик на голямата награда - мотор Harley Davidson, на сцената на четвъртия Балкански мото-рок фест ще забият Hells Bells, AC/DC трибют банда от Англия, поясниха организаторите.

Четвъртият Балкански мото-рок фест се провежда с медийната подкрепа на "Радио 1 Рок" и MOTO.BG.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички