Рудолф Шенкер ще раздава автографи


Рудолф Шенкер ще раздава автографи

5750

Часове преди концерта на легендарните Скорпиънс (Scorpions) на стадион "Академик-Плиска" в София довечера, техният основател и китарист Рудолф Шенкер ще раздава автографи по повод излизането на книгата му Rock Your LifeРазтърси живота си, на български.

Събитието е в книжарница „Хеликон – хотел "България” в столицата от 14 часа днес, съобщиха от издателство "Махалото".

Не пропускайте възможността да се запознаете със струнния майстор и в ролята му на писател, призоваха организаторите. Малко известен факт е, че той всъщност е квалифициран електротехник, но рано в живота си решава, че ще се занимава единствено с неща, които му е приятно да прави. Като това да свири на китара и да основе най-успешната немска рок група на всички времена, а и да... пише книги.

Тайната на неговия успех е проста. „Прави каквото ти е забавно и се обграждай само с хора, които вършат добро”, препоръчва рокаджията. Благодарение на тази философия по време на вълнуващото си пътешествие през годинитетой не само сбъдва всички свои мечти, но и го прави с усмивка и лекота.

Както MySound.bg вече извести, предговорът на творбата му е написан не от кого да е, а от самия Паулу Коелю. Книгата е нов тип музикална биография -   уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от над 40-годишната кариера на Скорпиънс.
 
Първият превод е на български, за завист на многобройните фенове на групата по цял свят, а корицата на родното издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на бандата.

Книжарница "Хеликон – хотел "България" се намира на бул. "Цар Освободител" №4. 

Вход свободен.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички