Sabaton с видеоучастие в София


Sabaton с видеоучастие в София

4018

Шведите Сабатон (Sabaton) ще участват на живо с видеоконферентна връзка на мащабно парти в столичния клуб Rock It, което ще се състои от 20.00 ч. днес.

Събитието е организирано по повод третия рожден ден на българския фен-клуб на именитата метъл банда - Panzer Battalion Bulgaria. Освен този телемост с групарите, които в момента са на турне в САЩ, специално за изявата у нас е и мениджърът на най-големия шведски рок фестивал Rockstad и много близък приятел на момчетата от групата – Торд Фьолборг (Tord Fjallborg) (на снимката).

"Момчетата от Сабатон са изключително впечатлени от вниманието на българските им фенове. Специално за тях те изпратиха много подаръци, които аз имам задачата да раздам на феновете и гостите на партито в неделя. За мен е изключително удоволствие да бъда тук с вас и да се запозная с начина, по който истинските рок фенове се забавляват в България", коментира визитата си у нас Торд.

В рамките на мащабното събитие, за което входът е свободен, организаторите предвиждат представяне на парчета и оригинални видеа на групата, неизлъчвани досега у нас. Ще има видеовръзка с фен клуба на Сабатон от Полша, които ще отбележат и своя рожден ден на същата дата.

Сред специалните гости, които ще се включат в събитието у нас, са ветераните от АхатДенис Ризов и Звезди, както и рок кралицата Милена Славова.

Още - на:

www.sabaton-bg.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички