Серия партита подгрява за Sofia Rocks 2012


Серия партита подгрява за Sofia Rocks 2012

3830

Само месец остава до тътена на Sofia Rocks 2012!

Както MySound.bg нееднократно информира, фестивалът ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 7 и 8 юли. Организаторите на събитието - "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни", са се погрижили за най-нетърпеливите фенове и им предлагат поредица от подгряващи (т.н. warm up) тематични партита, обединени под мотото Sofia Rocks Madness.

Те се обявени в някои от водещите столични рок клубове, а феновете ще могат да чуят изпълнения на бандите от афиша Sofia Rocks 2012. Освен на специално селектираната музикална листа, за присъстващите ще има и бонуси, предоставени от организаторите. Някои късметлии ще си тръгнат с билети за фестивала, а други - с покани за премиерата на нашумелия филм Rock Оf Ages ("Рок завинаги") (афишът на снимката), с участието на Том Круз, чийто герой е събирателен образ на емблематични рок икони, но вдъхновен най-вече от Аксел Роуз (Axl Rose). Популярни български изпълнители и музиканти ще се включат в програмата със специално разработен за случая репертоар.  

Тя започва в The Black Lodge днес. В подборката на плейлиста ще намерят място най-добрите парчета на групите, които съответстват тематично на метъл бара. По традиция на подобни вечери ще има и томбола, като наградите са покани за фестивала. Вход свободен! The Black Lodge ще направи още едно mad парти на 22 юни (петък).

Както вече огласихме, в Sofia Live Club рок идолът Тома и бандата му (Ицо-бас китара, Ванката-соло китара и Ниньо-барабани) ще забият специален концертен сет на 9 юни. Феновете на твърдата музика ще чуят култови парчета Guns’N’Roses, Godsmack, Lou Gramm (Foreigner), Iggy & The Stooges, Kaiser Chiefes и Ъгли Кид Джо (Ugly Kid Joe). За някои изпълнения към Тома и момчетата от групата му ще се присъединят фронтменът на Сигнал Данчо Караджов и вокалът на Торнадо - Ники. В концерта ще вземат участие и няколко дами, които ще представят емблематични рок песни – Преслава, Алекс Жекова и пеещата актриса Албена Михова.    

На 14 юни madness вълната ще залее и друго актуално заведение - Rock It! Рокаджийският клуб със сигурност ще разгорещи феновете на твърдия саунд със специално подготвена плейлиста и билети за Sofia Rocks, които ще хвърчат за късметлиите на купона. Другата изява там е на 5 юли (четвъртък), непосредствено преди голямото събитие.

Парти серията продължава в "Строежа" на 28 юни (четвъртък). Специален диджейски сет ще забавлява присъстващите, които ще чуят хитове на всички изпълнители от лайн-ъп-а на Sofia Rocks 2012. В 00.00 ч. ще се разиграе томбола и двама късметлии ще си тръгнат с покани за фестивала. Там ще се изтеглят и големите победители от специалните фейсбук игри на Sofia Rocks - http://www.facebook.com/SofiaRocksFest, даващи на феновете уникалната възможност да спечелят бекстейдж достъп или ВИП-билети.

Вход свободен!

Цените на пълен билет за двудневния фест са от 60 лева до 120 лева, в зависимост от категорията, както следва:

60 лева – седящи III зона (seated III category)
70 лева – седящи II зона (seated II category)
90 лева – терен (standing regular)
100 лева – седящи I зона (seated I category)
120 лева – пред сцена (standing Front of stage)

Още - на:

http://www.facebook.com/events/408696292508149/
08.06.12 - The Black Lodge
http://www.facebook.com/events/324994374246413/
09.06.12 - Sofia Live Club
http://www.facebook.com/events/245750295530240/
22.06.12 - The Black Lodge
http://www.facebook.com/events/400429413333137/
28.06.12 - Stroeja

http://www.facebook.com/events/356806001003789/?ref=ts

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички