S.I.M.B. с първо шоу в България


S.I.M.B. с първо шоу в България

3653

Музикантите от S.I.M.B. пристигат в София за първото си клубно шоу у нас.

Ядрото на бандата (на снимката) се състои от български музиканти, но самата тя е базирана в Холандия, където членовете ѝ се подвизават от години. Групата идва у нас по покана на клуб "Строежа", където ще се състои и самото събитие на
30 май, четвъртък.

Концертът на стоунърите е обявен за 30 май, четвъртък, а компания ще им прави една нова и любопитна алтернативна формация на име Contrails.

Стилът на S.I.M.B., съкратено от Satan Is My Bitch, може да се опише като тежък рок-ен-рол, микс от стоунър рок и метъл. Групата е основана в началото на 2008 в Амстердам. Проектът се състои от бивши и настоящи членове на вече известни групи като Artery, Brothers In Blood и Ebanizm. В основния състав влизат - Бабата (вокали, Ebanizm), Свен (китара, Brothers In Blood) и Чико (барабани, екс-Artery). В студийните записи на бас китара участва Хуби Хубенов, познат също от Артерия, докато при лайв изпълненията се разчита на гостуващи музиканти. Досега S.I.M.B. имат само едно участие у нас – през 2011 на фестивала Spirit Of Burgas.

Contrails са почти напълно нова алтърнатив рок група, създадена в България в края на миналата година. В квартета влизат Антон Сариев от Mindown и 4?, както и познатите най-вече в джаз средите Николай Карагеоргиев, Александър Леков и Начо Господинов – колаборация, която прави формацията да звучи крайно интересно и обещаващо.

Билети за концерта на S.I.M.B. и Contrails се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 7 лв. Каси - "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Ориндж", TBI Credit.

Събитието се осъществува с подкрепата на Jack Daniel's и Каменица.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички