Скорпиънс в София на 25 октомври


Скорпиънс в София на 25 октомври

2098

Дългоочакваният от хиляди фенове в България концерт на Скорпиънс (Scorpions) ще се състои на на стадион „Академик-Плиска“ (до БАН) от 19 часа на 25 октомври, съобщиха организаторите Z-Rock и "Арт БГ".

Радостната вест потвърждава информацията, която MySound.bg огласи през уикенда.

Последното шоу на легендарните рок музиканти у нас настрябваше да се състои на 9 октомври, но поради заболяване на фронтмена Клаус Майне се наложи да бъде насрочена по-късна дата.

Според обявеното и миналата седмица, закупените досега билети ще важат без презаверка за 25 октомври.

Ограничен брой пропуски все още има в Билетен център, НДК, и от разпространителската мрежа на Eventim.

Лица до 18-годишна възраст при влизане на стадион „Академик-Плиска“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места". Документът може да бъде свален от сайта www.zrockbg.com. Лицето трябва да има валиден билет за събитието и лична карта.

Деца до 10-годишна възраст ще бъдат допускани без билет за концерта, но задължително с пълнолетен придружител, който да представи "Декларация за закрила на деца на обществени места", валиден билет и копие от акта за раждане на детето до 10-годишна възраст. Валиден документ, удостоверяващ възрастта на детето може да бъде и ученическа карта.

За лица с увреждания на стадиона ще бъде изградена специална платформа, откъдето ще могат да наблюдават комфортно шоуто на ветераните.

Повече подробности за пропускателния режим ще бъдат оповестени съвсем скоро.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички