Слаш главен герой в новата видеоигра BandFuse


Слаш главен герой в новата видеоигра BandFuse

4156

Легендарният музикант Слаш (Slash) е главен герой в най-новата музикална видеоигра BandFuse.

Редом до него застава и друга не по-малко известна китарна звезда – Зак Уайлд (Zakk Wylde), познат от хитовата формация Black Label Society, а също и като бивш китарист на Ози Озбърн.

Играта е своеобразен самоучител за всички любители меломани, които искат да се научат да свирят на китара като големите легенди в жанра. BandFuse обещава да издаде "тайните" техники на великите китаристи и безспорно ще се превърне в хит сред всички млади музиканти с амбиции за световна слава. С големия Слаш като главен струнен инструктор, това би било напълно възможно.

Американската част от турнето на бившия гънър, промоутиращо последния му солов албум "Apocalyptic Love" (Roadrunner/ Орфей Мюзик), приключи славно на 2 декември с грандиозен концерт в Лос Анджелис.

Европейската част от обиколката стартира с концерт в Истанбул на 2 февруари, а веднага след това е и дългоочакваното българско шоу. Както MySound.bg информира, то е в столичната зала "Фестивална" на 4 февруари. Гастролът ще премине през Румъния, Унгария, Словения, Полша, Чехия, Австрия, Русия и всички скандинавски държави и ще продължи до 4 март, когато е последната европейска дата в Дъблин. Месец по-късно, на 11 май, Слаш и компания ще бъдат специални гости на легендарния OZZFEST в Токио.

Билетите за концерта в София, организиран от Most Of Evil, могат да бъдат закупени от мрежата на "Тикетпро" в цялата страна, Билетен център, НДК, и онлайн на www.ticketpro.bg

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички