Спечели безплатен билет за Sofia Rocks 2013!


Спечели безплатен билет за Sofia Rocks 2013!

5047

Любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

И този път предложението е от нашите приятели "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" (Balkan Entertainment Company) (BEC), организиращи четвъртото издание на Sofia Rocks.

Както е известно, фестивалът ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" на 26 юли. В афиша: Rammstein, Bullet For My Vallentine, Spineshank, Enslaved и Dorrn.

Имената на двама късметлии ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Кой е продуцент на новия албум на Bullet For My Vallentine - "Temper Temper"?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Sofia Rocks

Очакваме до 20.00 ч. на 20 юли, събота.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Bullet For My Valentine - една от най-яките метъл банди от Острова, пристига с чисто нов - и горещо акламиран, нов албум - "Temper Temper", който излезе на 12 февруари.

Матю Тък (вокали, китара), Майкъл Паджет (китара, вокали), Джейсън Джеймс (бас, вокали) и Майкъл Томас (барабани) записват диска в Тайланд и Уелс.

Едноименното парче от проекта, което групата представи в края на октомври, получи най-високата оценка от изданията Kerrang! и Metal Hammer. Радиопремиерата се състоя на живо на 22 октомври в ефира на радио BBC. В ревюто си Kerrang! написа: "Temper Temper" на Bullet For My Valentine е новата метъл класика – смазваща и хипнотизираща. Ако целият албум е на това ниво, ще станем свидетели на новия Черен албум за хеви метъл музиката, а Bullet For My Valentine ще станат новите господари на жанра през 21 век".

Предишният албум на бандата - "Fever", влезе директно на 5-та позиция в Top 10 на Острова, на № 3 в САЩ, на №1 в Япония, на № 5 в Австралия, на № 2 в Австрия, на № 4 в Канада, на № 3 в Германия и на № 7 в Швейцария.

Чуйте първия официален сингъл "Riot" - на:
https://soundcloud.com/bulletformyvalentine/riot/s-bkNpE

Sofia Rocks ще събере за четвърти път в самия център на София рок фенове от цяла България и Балканския полуостров. Фестивалът влезе в историята с паметното шоу на Голямата траш четворка. През 2010 Metallica (Металика), Slayer, Megadeth и Antrax забиха на една сцена като никога до тогава. България не просто стана свидетел на събитието, но то бе предавано лайв за целия свят! Помните, именно нашата дата, част от първия Sofia Rocks, беше избрана за снимки на концертните изпълнения, които милиони фенове гледаха в реално време в киносалони на всички континенти, а целият запис се увековечи в специално DVD по-късно. След траш легендите част от събитието бяха банди като Alice In Chains, Stone Sour, Whitesnake, Guns N Roses, Trivium, Ugly Kid Joe, Kaiser Chiefs, Clawfinger, Manowar, Within Temptation.

Rammstein дебютираха на живо пред родна публика именно в афиша на Sofia Rocks 2010.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички