Спечели безплатен пропуск за концерта на Фолтин!


Спечели безплатен пропуск за концерта на Фолтин!

4148

Според обещанието, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

И този път предложението е от нашите приятели Sofia Live Club. Както е известно, именнно в популярното заведение ще е третият десант на Фолтин (Foltin) у нас. Колоритните македонци ще представят актуалния си албум "Антитело" на 28 февруари.

Двама от вас получават уникалната възможност да се сдобият с пропуск за шоуто на многолюдната формация. Имената им ще бъдат изтеглени на принципа в томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича вокалистът на Фолтин?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Foltin

Очакваме до 12.00 ч. на 26 февруари, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg

Успех на всички!

Саундът на Фолтин е трудно да бъде определен. Всеки опит да бъде описан чрез  един  жанр - етно-пънк, диско, поп или други, не е достатъчно показателен за звученето на групарите. Те просто трябва да се чуят, а още по-добре да се видят на живо.

Босненците често работят по музика за театрални постановки предимно за създаване на "околния" звук. Формацията е популярна от многобройните си участия в редица музикални и театрални фестивали в Македония, Хърватска, Италия, Австрия, Чехия, Франция, Германия, Англия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, България, Унгария, Франция, Ливан.

През годините музикантите печелят не една или две награди и смело крачат към върха, експериментирайки в нови и интересни проекти.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички