Спечели последния албум на Ренегат


Спечели последния албум на Ренегат

4804

Поредното издание на "Спечели с MySound.bg" продължава.

Този път изкушението е ЛИЧНО от Константин Кацаров, фронтмен на група Ренегат, който успешно се изявява и като писател. Рокаджиите издадоха своя нов албум – ТИМ (обложката на снимката), през ноември.

Двама от вас получават шанса да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие от горещия диск.

Имената им ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен отговор на въпроса:

Как се нарича новият китарист на Ренегат, с когото е записан актуалният албум?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Renegat

Очакваме до 07.00 ч. на 27 декември, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Успех на всички!

"Десетте песни на Ренегат, които познавам отлично, защото съм в час с групата още преди тя да е в час с името си, са хем същите, хем съвсем различни", обяснява в ревюто си популярният музикален критик Велин "Велин Рок Блок" Станев. "А това се отнася и за самата банда, защото днешните Ренегат са доста различни от онези, които започнаха пътя си през 1999".

Преди няколко години, когато в групата все още бяха Васил и Стойо, именно на тогавашния художествено-творчески ръководител Стойо Попов хрумва идеята за сборен албум от презаписани стари парчета. Всеки от формацията ще си избере по две любими и ще даде идея как да звучат сега, като този акт на преоценка ще е краят на дълъг период на опипване и налагане и началото на новия за Ренегат.

"Когато правиш нещо 14 години в името на мечтите и принципите, без никакви комерсиални илюзии... Когато жертваш спечеленото по друг начин (онова, с което би могъл да излезеш в отпуска, да уредиш жилището, децата или сметките си…) в записи и концерти без никаква възвращаемост... Когато здравият разум ти казва да се откажеш завинаги от бандата, а ти напук на всичко и всички, продължаваш да се бориш и с вятърни мелници, и с толкова идиотия наоколо… просто не можеш да бъдеш критикуван! Затова и общата оценка на албума е 100 от 10. И честит 14-и рожден ден на Ренегат!", пише Станев.

"14 години пеем само на български език и никога не съм искал друго!", това казва създателят на формацията Константин Кацаров, чиято лична и творческа 2013-та е уникална. Освен с годишнината и излизането на новия албум, тя е белязана още с публикуването му на 2 романа, 2 видеоклипа, песен със Силвия Кацарова, включена в албума й "Златни дуети", участие в кампания в полза на хората с рядката болест муковисцидоза и снимки в документален филм на историческа тема.

Междувременно, все още може да тестваш късмета си за:

- втория диск на DJ Диас (DJ Diass) "Welcome To Bulgaria"

Eто КАК

- първия проект на една страхотна етно/джаз формация, в която се участва удивителният тромпетист Михаил Йосифов

Повече ТУК

"Спечели с MySound.bg" продължава с много коледно - новогодишни предложения.

Не изпускай празничничните издания на любимата си рубрика!
 

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички