Спенс и Скре4 с общ концерт


Спенс и Скре4 с общ концерт

4092

След дълга пауза Спенс (Spens) и Скре4 (Skre4) отново ще обединят сили за общ концерт, който ще се състои в столичния клуб "Строежа" на 11 октомври.

Събитието е част от кампанията от 12 концерта в четвъртък, които ще бъдат в популярното заведение. Концертът ще протече в три части. Клубът отваря врати в 20.00 ч. Скре4 ще излязат първи на сцената - за над едночасов сет, от 21.30 ч. Веднага след това е ред на серия самостоятелни изпълнения на Спенс. А подобно на изявата им отпреди година и половина, отново на същото място, се очаква Спенс и Скреч да се слеят на сцената, представяйки общите си проекти, както и няколко рап песни в рок аранжимент и характерни тежки китарни рифове. В реда от заглавия ще се наредят "Писна ми", "Началото", "Направи ме щастлив", "Ти гониш", "И-а", "За мен", "А вие спахте ли добре?", "7 без 10", "Шопска салата made in China", "Имам си кофичка, имам лопатка" и много други. 

Популярният хип-хоп изпълнител и рок/алтернативната група имат заедно немалко изяви в миналото, включително песента "За мен".

Билетите за концерта на се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на цена от 6 лв. Касите, на които могат да бъдат открити: "Строежа", бар "Петък", "Офис 1", "На тъмно", "Техномаркет", "М-тел", "Мултирама", "Ориндж", TBI Credit. Препоръчва се предварителното закупуване на пропуски.

Кампанията на "Строежа" от 12 концерта в четвъртък е подкрепена от Jack Daniel's и "Каменица".

Спенс - "I-a":

https://www.youtube.com/watch?v=mpEzKZrje_M

Скре4 - "По-добре сега":

https://www.youtube.com/watch?v=xW2EUf1C0E4

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички