Срещни се с най-големите на Sofia Rocks 2010


Срещни се с най-големите на Sofia Rocks 2010

5862

От днес, понеделник, 14 юни, стартира кампанията "Срещни се с най-големите"!

Организаторите "Болкан Ентъртейнмънт Къмпъни" дават шанс на феновете да спечелят среща с една от великите банди от Голямата четворка - Металика (Metallica), Слейър (Slayer), Мегадет (Megadeth) и Антракс (Anthrax) или с Рамщайн (Rammstein), Менъуор (Manowar), Алис Ин Чейнс (Alice In Chains), Стоун Сауър (Stone Sour) (на снимката).

Какво трябва да направят феновете: просто да си купят еднодневен или двудневен билет за фестивала от днес (14 юни) до 20 юни включително. Всеки билет, закупен в рамките на тези дни, участва автоматично в разиграването на среща с една от бандите. На 21 юни в 10.30 сутринта ще бъдат обявени баркодовете на печелившите билети и бандата, с която ще е срещата: sofiarocks. Ако някой види своя номер, трябва да изпрати веднага мейл с име и телефон за контакт до края на деня на game@becbg.com или да се обади на (02) 983 35 81.

Всички, които вече са си закупили билети, също могат да участват в играта.

Само трябва да изпратят е-mail с името на групата, която много биха искали да видят очи в очи заедно с името си и телефон за контакт. Мейл адресът е game@becbg.com

Както "MySound.bg" вече писа, Големите ще се изявят на Националния стадион "Васил Левски" на 22 и 23 юни.

На 22 юни (вторник) първи на сцената ще се качат Bastardolomey (България). Нуфри и компания ще забият в 15.30 часа, за да подгреят за първите от Голямата четворка Антракс, които ще видим в 16.45 часа. След тях, от 18.00 часа феновете аплодират Дейв Мъстейн и бандата му Мегадет. Могъщите Слейър са трети, забиват от 19.15 часа. В 21.00 часа Металика поемат шоуто и ще тресат цели 2 часа - както за българската публика, както и за почитателите по  свят, които ще наблюдават историческия лайв в над 800 кино салона.

Вторият фестивален ден ще бъде открит отново от българска банда – Skre4. Те ще се пявят в 15.30 часа. Веднага след тях забиват Кори Тейлър и Стоун Сауър. От 18.00 часа са гръндж легендите Алис Ин Чейнс. Следват Менъуор, а после шоуто ескалира в огън и шум за Рамщайн. Ще видим за първи път в България немската банда точно в 21.15 часа.

Вратите на стадиона в двата дни на феста отварят в 14.00 часа!

"Sofia Rocks 2010 Powered By Sonisphere Festival" се организира от "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни" и Марсел Аврам с рок силата на "Каменица", с подкрепата на "Savoy" – чиста водка и "MAX Telecom" – модерния оператор, "Ford", и със съдействието на Столична община и "Live Performance".

Билети: в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички