Стилово разнообразие и достъпни цени за Rockstadt Extreme Fest


Стилово разнообразие и достъпни цени за Rockstadt Extreme Fest

3639

Програмата на румънския Rockstadt Extreme Fest 2014 е добре балансирана с различни стилове и  изпълнители от различни поколения.

В афиша на поредното издание са включени пънк, траш метъл, хардкор и дет метъл банди. Събитието ще се проведе центъра на Ръшнов от 13 до 16 август. Сцената за концертите е в прохладна гориста местнност, а наблизо е привличащата стотици туристи старинна крепост.

В списъка с групи, които ще вземат участие тази година, са Obituary, Behemoth, The Exploited, Sodom и The Agonist. На плаката са също Belphegor, Rotting Christ, Skeletonwitch, Katatonia, Born From Pain, Misery Index и други.

Билетите са в продажба като цената е 30 евро до 13 юли, а от 14 юли става 34 евро. Все още има от т. нар. VIP Backstage пропуск по 57 евро, включващ като бонуси достъп до бекстейджа, среща с бандите, пропуск за 2015-а и официална фланелка на фестивала. Билетите се продават в мрежата на Eventim, както и в касите на тикетинг компанията, в това число в магазин "Яко" в София (ул. "Граф Игнатиев" 43).

Рекламен клип-тийзър за събитието на румънски език:

http://www.youtube.com/watch?v=Oe5zkmepIT8&feature=youtu.be&a

Повече информация може да намерите на сайта на феста: http://www.rockstadtextremefest.ro/index.php/en/

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички