Строй се и преброй се преди Thrash Attack


Строй се и преброй се преди Thrash Attack

6065

Последните подробности около предстоящия фест "Thrash Attack" ще дадат организаторите от "Арт БГ" в предаването "Фрактура" по ТВ "ММ" от 22.00 ч. утре вечер.

Както "MySound.bg" огласи, събитието - с участието на Exumer, Savage Grace, Оmega и родната банда Claymore, е в новооткрития столичен бар "Open Stage" (ж.к. "Красна поляна", бул. "Възкресение" 64) от 19 ч. на 1 април. Промо билетите от 25 лв. свършиха, остават само по 30 лв.

В специализираното предаване за рок и метъл музика ще бъде направена премиера на новите клипове на Арсис (Arsis) и Джими Хендрикс (Jimi Hendrix).

Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанe родната банда Smallman. Ще бъдат излъчени две лайв изпълнения на Megadeth и ще бъдат повторени интервюто и репортажът от последния концерт на Мардук (Marduk) в България.

Клипове и концертни песни на Sonata Arctica, Avantasia, Fear Factory, Dying Fetus, Obituary, Baroness, Nightwish и W.E.T. също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Пълното повторение е от 00.00 ч. всяка сряда.

Предаването ще продължи да се излъчва в програмата на "ММ" докато тя не бъде спряна окончателно. Това се очаква да се случи в края на следващия месец.

За повече информация: myspace.com/frakturashow

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички