Светльо Витков и Легендите стартират турне в 10 града


Светльо Витков и Легендите стартират турне в 10 града

4075

Svetljo & The Legends стартират традиционното си есенно турне, което тази година ще обиколи 10 града в България.

Веселата банда, която се състои от шест твърди члена, балет от 1, и роуди - от двама, по думите на фронтмена Витков, ще отскочи от столичния рок-бар Rock It на 30 октомври.

Шоуто започва в 21.00 ч. Групата ще представи хита си "Митко", както и песни от непробилата музикалните класации група Хиподил. Както се казва, пазете масите и чашите.

Обиколката продължава в Плевен – 2 ноември (Galaxy Bowling) , Стара Загора – 8 ноември (Jam), Русе – 9 ноември (Max), Пловдив – 15 ноември (Polinero), Варна – 16 ноември (Vintage), Своге – 22 ноември (Art Rock Café), София – 23 ноември (Stroeja), Благоевград – 28 ноември  (Underground), Добрич – 20 ноември (The Maze) и Силистра – 30 ноември (Soda).

"Знаем, че не харесвате нашата музика. Знаем, че сте отвратени от нашите песни. Знаем, че ви е писнало от гадните ни концерти. Знаем, че не ви интересува нашето турне... На вас пожелаваме приятно гледане на Музикална Ака-демия и като цяло на канал "Планета". Ставайте "звезди" и гейте, пардон грейте на небосклона на българската е-страдна и поп-фолк музика. За останалите, които не понасят лигави певци и певици с "невероятен глас" и нито една собствена песен, ставаща за нещо – за тях, феновете на истинската пънк-рок музика,  е нашето турне.  Който ни е виждал на живо, знае - мачкаме!

Приятно пого!", пожелават Светльо и Легендите.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички