Свършиха промо билетите за Sofia Rocks 2011


Свършиха промо билетите за Sofia Rocks 2011

5541

Промо билетите в две от ценовите категории за Sofia Rocks 2011 свършиха, на изчерпване са и останалите, съобщиха организаторите на събитието - "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Както MySound.bg огласи, то ще се състои на националния хиподрум в Банкя на 8 юли.

Почитателите на твърдата музика у нас побързаха да се сдобият с билет с отстъпка в секторите пред сцена (Promo Standing Fan Pit – 79 BGN) и седящите места в близост до сцената (Promo Seated I Category – 79 BGN).  

В зоните правостоящи и трибуни все още може да бъде купен билет с отстъпка в мрежата на Eventim.bg, включително "Германос", "Пикадили", "Техномаркет" и някои от обектите на бепзиностанции OMV.

Хедлайнъри са Джудас Прийст (Judas Priest), които пристигат в рамките на прощалното си турне Epitaph с ново китарно попълнение, а специални гости са Уайтснейк (Whitesnake), Саксън (Saxon), Слейд (Slade) и Майк ен Дъ Меканикс (Mike & The Mechanics) (на снимката).

Онлайн билети се продават на www.eventim.bg.

Зони, за които все още има промо билети:

Правостоящи: 59,00 лева
Седящи: 69,00 лева

Редовни цени на билетите:

Правостоящи: 69,00 лева
Седящи: 79,00 лева
Седящи: 89,00 лева
Правостоящи фен зона: 89,00 лева

Освен това - за улеснение на цялата рок общност, пропуските се продават и чрез новата услуга на Eventim - Print@Home. Услугата print@home е валидна само при покупка на билети през интернет посредством кредитна карта. След заплащане на заявката с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще има активирана услугата print@home. Всеки, закупил билет по този начин, ще бъде насочен към страницата на www.eventim.bg с персоналния си номер на заявка и линк към принт версията на билета. Този билет може да бъде принтиран от всеки потребител, което спестява отиването до конкретна каса за получаването му.

Всички подробности за услугата print@home могат да бъдат прочетени на http://www.eventim.bg/portal/bg/faq/.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички