Takn удрят с авторски парчета в The Box


Takn удрят с авторски парчета в The Box

4358

Музика, посветена на живота на днешните млади хора, проблемите, насилието по улиците – това ще могат да чуят феновете в най-новите парчета на софийската рок група Tak'n.

Бандата ще изсвири за първи път десет нови авторски песни на 7 юли от 19.00 ч. в столичния клуб The Box, който напоследък се превърна в притегателен център за новото поколение рок и метъл фенове.

Входът за събитието, към което ще се присъединят групите Mind Disorder и Зимен дъжд, е 4 лв.

Музикантите от Tak'n отсъстваха от клубовете и сцените у нас близо половин година – период, през който се отдадоха на творчество. Сега музикантите са готови да зарадват публиката с нов материал, сред който са парчетата "Children Of Violence", "Breath Of А Monster", "Metal Furious" и други авторски композиции. След успеха на дебютната им балада "Once In A Lifetime", която стана хит в интернет, феновете очакват следващото парче с подобен успех. Формацията вече има достатъчно материал за албум и според близки до музикантите, предстои да започнат работа по дебюта.

"Метълът се е зародил преди години като бунт към тогавашните обществени проблеми, фалша и комерсиализма, а нашето желание е да възродим този стил, като покажем, че той може да отговори и на съвременните проблеми на младите хора. Днес същият фалш и комерсиализъм отново ни заобикалят и обезсмислят живота на много младежи, което значи, че твърдият рок и метъл отново могат да бъдат лице на недоволството и бунта. Затова в музиката на Tak'n няма да откриете пози, сълзливи любовни послания и меланхолия. Нашите парчета са за истинските неща в живота, за проблемите и недоволството", обяснява фронтменът Николай Петров.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички