Tома награди моторджии


Tома награди моторджии

5140

За втора поредна година българската мотоциклетна общност избра „Мотоциклет на България” и отличи най-значимите събития от изминалия мото сезон.

Събитието бе на 13 март.

Айдълът Тома връчи наградите в раздел "събор на годината", като приза грабнаха великотърновци от мото-клуб "Bad Сompany" и мот-клуб "Боляри" за мото рок-фест "Велико Търново" 2009.

Почетна грамота за „събитие на годината” получиха промоутърите от "Болкън Ентертейнмънт Къмпани" за концерта на ЗиЗи Топ (ZZ Top) в София през 2009. Тексаското трио стъпи на родна земя на 21 октомври, като бе въведено в столицата с ескорт от български мотористи, които съпровождиха рокаджиите чак до стадион "Академик".

Кампания в помощ на пострадал моторист” - това е грамота, която се връчва за първи път. Мото-клуб "Диви деца", Варна, организира успешна кампания „Да помогнем на Люската”, с която набра средства за неговото лечение след тежка катастрофа.

Грамота за цялостен принос в популяризирането на мотоспорта у нас получиха членовете на клуб "Несебър мото".

Бяха раздадени призове на мотори в три обособени категории:

чопър / круизър

стандартни / спортни

туристически / ендуро

Отличията връчи председателят на журито Любомир Станиславов, както следва:

Победител в категория  Чопър/круизър – "Hyosung GV 650 I"

Победител в категория  Стандартен/спортен – "Suzuki GSXR 1000"

Победител в категория Туристически/ендуро – "Honda Varadero 1000"

Мотор 2010 бе избран с вот на феновете, които гласуваха в продължение на месец на сайта на Moto.bg и оценката на независимо жури, съставено от водещи механици, дизайнери и журналисти, отразяващи моторния спорт.

Мотоциклет 2010 година стана "Ducati Streetfighter S". Наградата връчи г-н Клаудио Теолди – мениджър за Европа и САЩ на BREMBO.

На церемонията той представи официалния си дистрибутор за България - фирма „Full Support Ltd.”, собственик и на уеб портала Moto.bg

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички