Търси се: Денис Ризов


Търси се: Денис Ризов

7724

Ток шоуто "Търси се" ще отпразнува третия си рожден ден по bTV от 11 часа днес.

За свой специален гост Меги и Нели са поканили продуцента на предаването Денис (Даниел) Ризов. "Освен наш продуцент, той се превърна в един от най-близките ни приятели. Именно на рождения ни ден искаме да покажем на зрителите най-позитивния и усмихнат човек, когото познаваме, защото и предаването ни носи точно такъв заряд", споделят водещите.

Първата изненада за Денис ще бъдат музикантите от Ахат. Момчетата от бандата ще си спомнят за първата среща с него и неувереността, с която се е явил на прослушване. Според тях най-големият му недостатък е, че се пали бързо и също толкова бързо гасне. Групарите ще отправят философско предизвикателство към Денис – да даде дефиниция на думата "любов". Какъв е отговорът на музиканта, зрителите ще научат след няколко часа.

Любопитна ще бъде срещата на Денис с телевизионната водеща Наталия Симеонова, с която от 5 години вече не са семейство. "Винаги съм харесвала всичко у Денис. След драмата, през която преминахме, сега общуваме с огромна лекота. Но аз съм наясно, че отношенията ни никога не биха могли да бъдат същите", казва тя. Наталия ще разкаже изключително емоционално за мъчителната раздяла с него. Самият той пък ще признае, че тя е жената, която му е давала най-много увереност в него самия. Какъв е Денис като баща, ще разкрие дъщеря м Виктория.

Виртуозният цигулар Васко Василев и световната шампионка Албена Денкова ще рецитират стихотворение, написано от музиканта преди години.

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички