Вечер на Accept с двубой по въздушни китари


Вечер на Accept с двубой по въздушни китари

4059

На 2 декември столичният бар Rock It, Jägermeister и Bulgarian Live Music организират вечер за феновете на рока и метъла по-конкретно на група Accept по повод предстоящия концерт на бандата в София.

Ще има много награди и възможност за спечелване на покани за шоуто на 16 декември в зала "Христо Ботев". А най-храбрите и най-вдъхновените от "жиците" на Accept могат да се включат в Air Guitar битката с водещ Шута (Vendetta), който ще насърчава смелчагите. Всеки, който смята, че е добър изпълнител на невидима китара, може да стане част от надпреварата на фона на хитове на Accept. Ще има три награди - за 1-во, 2-ро и 3-то място в конкурса, като първенецът ще се радва на две покани за концерта на култовата банда.

Билетите за шоуто на Accept са по 50 лв., а в деня входът ще е 55 лева.

Пропуските могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и Ticketportal в цялата страна: Piccadilly, Office1 Superstore, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини "На тъмно", Usit Colors, книжарници Booktrading, НДК, книжен център Greenwich, "Мюзик център" – Пловдив и други, както и онлайн на www.eventim.bg и www.ticketportal.bg.

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички