Вещи на Айрън Мейдън на търг


Вещи на Айрън Мейдън на търг

5475

Докато членовете на Айрън Мейдън (Iron Maiden) се стягат за записи на нов студиен албум, който всички се надяват да излезе по-късно тази година, техният мениджър Род Смолууд тренира за надбягване с колела с благотворителна цел.

Това ще се случи в Египет в края на януари. Събраните средства ще са в полза на Childline (www.childline.org.uk) и "Nordoff Robbins Music Therapy" (www.nordoff-robbins.org.uk).

Род е организирал състезанието за 40 приятели, основно от областта на музиката, спорта и въобще света на шоубизнеса. Те ще трябва да минат по трасе, дълго над 100 мили по устието на Нил между Осван и Луксор и то само за 48 часа. Очакваният приход от събитието е над £150,000, които ще отидат в полза на благотворителна кауза.

"Това е важна промяна за всички – да свършим нещо реално, а не просто да си стоим през повечето време. Затова сега ще се качим на маунтийн байковете, за да изкараме толкова пари, колкото можем за тези две организации, работещи в подкрепа на децата", коментира Род.

В подкрепа на това, се пускат на търг и три суперспециални вещи на Айрън Мейдън – отново с цел набиране на средства за каузата. На www.ironmaiden.com е открит търг, само за членове на фен клуба на бандата и онлайн членове на фенклуба, за да е сигурно, че ценните вещи на бандата ще попаднат в ръцете на някой, който истински обича рокаджиите и за когото те ще значат много.

Търгът ще продължи 15 дни, вече е отворен и приключва на 2 февруари.

Експонат 1: Фантастична китара "Gibson Epiphone Les Paul Custom" с автографи. Много специален и истински колекционерски предмет за феновете на Мейдън. Не само защото е една от китарите, на които свири Ейдриън Смит, но и защото на нея има автографи от всички в бандата, направени точно преди Коледа.

Експонат 2: Цветен постер за DVD изданието на “Flight 666” с автографи от всички членове на състава. Фантастичен сувенир от най-амбициозното турне на англичаните до момента.
                                                                                                 
Експонат 3: Платинен диск (за платинен статус в Щатите), персонално гравиран за Род Смолууд. За продажби в Съединените щати от над 100,000 копия на DVD на МейдънFlight 666” (едно от най-продаваните заглавия, ако не и абсолютният бестселър в Щатите за миналата година).

За повече инфо:

www.ironmaiden.com
www.animatomusic.com

Още от Рок


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички