Виж кой спечели специалните ти-шърти с образа на Хиподил!


Виж кой спечели специалните ти-шърти с образа на Хиподил!

4086

Поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" завърши.

То бе по предложение ЛИЧНО от родните класици на агро-порно-пънка Хиподил, които шумно отбелязаха 20-годишен юбилей, предизвиквайки същински фурор в столичния Зимен дворец на спорта наскоро.

Петима късметлии получават фланелки от лимитираната серия с образа на бандата, която бе пусната на пазара специално за събитието "20 години махмурлук".

Имената им бяха изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Издаването на кой диск на Хиподил бе забранено от Министерството на културата?

Вярното е: "Надървени въглища"

Честито на Волен Миланов, Лъчезар Борисов, Иван Инков, Анжела Колева и Росен Роков!

За паметното шоу Хиподил се събира в оригиналния си състав – Светльо Витков – вокал, Петър Тодоров – китара, Лъчо Маринов – барабани, Венци Басището – бас, Венци Мицов – клавир и брас секция.

Всеки, който не успя да спечели заветния атикул, може да се наджиджа  тематечно, като си купи тениcка на своите любици от добре известния за меломаните магазин "Яко" на улица "Граф Игнатиев" 43 (до Попа) в столицата.

Междувременно, все още можеш да опиташ късмета си за  пропуск (за двама души) за популярния фестивал Exit, който ще се състои в крепостта Петроварадин, Нови Сад, между 10 и 14 юли, и ОРИГИНАЛНИ копия от албумите на David Guetta - "Nothing But The Beat" 2.0, и "The Road", съвместнен проект на Nick Cave и Warren Ellis.

Виж как ТУК!

Успех на всички!

Още от Поп


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички